εκδρομες με το touring club (συνεργατη του renia )

Το πλούσιο ανάγλυφο του νησιού, οι ορεινοί του όγκοι, τα αμέτρητα φαράγγια, τα σπήλαια, η - άλλοτε άγρια και άλλοτε ήπια – κρητική φύση, τα αμέτρητα χιλιόμετρα ακτογραμμής, τα σπάνια οικοσυστήματα και τα διάφορα μικροκλίματα που αναπτύσσονται στο νησί, όλα αυτά δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για δραστηριότητες στην Κρήτη, όπως extreme sports, φυσιολατρικές δραστηριότητες και άλλες μοναδικές εμπειρίες..

 

Ανακαλύψτε την ενδοχώρα της Κρήτης

Η γη της Κρήτης υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες σε όσους αγαπούν να περπατούν, να ανακαλύπτουν, να ποδηλατούν, να κατακτούν κορυφές, να κατακλύζονται από καθαρό αέρα και αδρεναλίνη. Επιλέξτε πεζοπορία σε μονοπάτια που διασχίζουν τις πιο παρθένες περιοχές του νησιού, δοκιμάστε την ορειβασία στους ορεινούς όγκους που απλώνονται από τη μία άκρη της Κρήτης ως την άλλη, ανακαλύψτε την ενδοχώρα πάνω σε άλογο, κατακτήστε τα αμέτρητα κρητικά φαράγγια.

 

 

Η κρητη μεσα απο το touring club και το Renia hotel

Το Ρενια συνεργάζεται με το Club και σας παρέχει ποικιλία εκδρομών στις διακοπές σας ρωτήξστε μας στην Ρεσεπσιον για τα προγραμματα εκδρομών

  

English Germanν Rusian French

 

Γνωρίστε τον Πολιτισμό της Κρήτης

Η ουσιαστική γνωριμία με την Κρήτη περνάει μέσα από την ιστορία της, τον πολιτισμό και τη διάσημη κουζίνα της. Επιλέξτε ανάμεσα στις προσφερόμενες δραστηριότητες όπως θεματικές γαστρονομικές περιηγήσεις, εκδρομές γευσιγνωσίας, μαθήματα μαγειρικής, πεζές ξεναγήσεις στην πόλη και στα σημαντικότερα αξιοθέατα κ.ά..

 

 

  

σχολια

  • Από Μιχάλη

    Περάσαμε υπέροχα σιγουρα θα το επαναλάβουμε

  • Από Γεωργία

    Το καλύτερο προγραμμα εκδρομών που έκανε τις διακοπές μας υπέροχες στην Κρήτη